Kao odgovoran priređivač internet igara na sreću Mbet posebnu brigu vodi o svojim igračima. Preporučujemo da igra bude zabava, a ne zarada. Savjetujemo da razumno ograničite svoje vrijeme i novac provedeno u igranju.

Mbet posebnu pažnju usmjerava ka zaštiti maloljetnih lica od igranja igara na sreću. Redovno ističemo zabrane u našoj komunikaciji, predstavljamo informacije o štetnim posljedicama koje igre na sreću mogu izazvati.

Roditeljima i starateljima se preporučuje da maloljetnim osobama ograniče pristup internetu, te da na uređajima koje maloljetne osobe koriste instaliraju različite sisteme zaštite kojima se ograničava pristup internet stranicama koje organizuju igre na sreću.

Nemoj igrati u cilju smanjivanja stresa, bjekstva od stvarnosti, savladavanja emocija i slično. Nikada ne prekoračuj novčani iznos koji si prethodno odredio za igru. Vodi računa o količini novca koji trošiš na igranje igara na sreću. Vodi računa o vremenu koji provodiš igrajući. Ako ti ništa od ovoga ne pomaže i ne možeš da se ograničiš javi se Odjeljenju za bolesti zavisnosti sa opštom psihijatrijom na UKC Republike Srpske.

Mlađima od 18 godina je strogo zabranjeno učestvovanje u igrama koje priređuje Mbet.

Scroll to top