“Najbolje od nas tek dolazi” Kelaifi ne očajava nakon novog neuspjeha

Ekipa PSŽ nije obezbijedila plasman u finale Lige šampiona, ali prvi čovjek ekipe iz Pariza Naser Al-Kelaifi nije puno zabrinut zbog ovog rezultata, jer uvjereva javnost da je ovo tek početak novog PSŽ.

Tim iz prestonice Francuske ni ove sezone nije uspio da osvoji elitno takmičenje, iako je od dolaska katarskih investitora 2011. godine potrošio 1,9 milijardi evra i to ne samo na pojačanja.

Registruj se na mbet.ba i osvoji moćni bonus dobrodošlice.

– Mislim da smo bili bolji tim. Ukupno, četiri puta smo pogodili okvir gola u revanšu i još dva puta prošle sedmice. Lopta nije htjela da uđe i to je teško prihvatiti. Željeli smo da pobijedimo, ali čestitamo Borusiji. Iskreno, mislili smo da možemo u finale. Ponosan sam na naš tim, najmlađi u Evropi. Ovo je treći put u posljednjih pet godina da igramo polufinale. Očigledno je da to nije naš cilj, ali to je fudbal i ponekad nije fer. Luis Enrike nastavlja da radi naredne sezone. Gradimo dugoročni projekat sa najmlađim timom u Evropi. Naša budućnost je svijetla i nastavićemo da koračamo unaprijed – rekao je Kelaifi.

Ko će na megdan Borusiji biće poznato večeras nakon revanša Reala i Bajerna (2:2).

Scroll to top