Jokić nemoćan, Vukovi razbili šampiona (VIDEO)

Košarkaši Minesote i drugi put su savladali Denver (106:80) u polufinalu Zapada, pa se aktuelni šampion nalazi u vrlo teškoj situaciji.

Nikola Jokić je utakmicu završio sa 16 poena, 16 skokova i osam asistencija, 5-13 iz igre i četiri izgubljene lopte, a ponovo je loše odigrao Džamal Marej sa osam poena i 3-18 iz igre, dok je Eron Gordon ubacio 20 poena.

Nagetsi su gotovo svaku utakmicu od starta plej-ofa započinjali loše, a ništa drugačije nije bilo ni ovoga puta. Vulvsi su bili ti koji su imali inicijativu i od prvog minuta su imali kontrolu nad utakmicom.

Nije igrao Denver toliko loše, uglavnom je bio egal tokom prvih 12 minuta, međutim, loše je ekipa Majkla Melouna završila ovaj period, te su gosti imali +8, 20:28.

Druga četvrtina bila je ključna za nastavak utakmice. Nagetsi su lošu igru s kraja prve četvrtine prenijeli i u drugu i Timbervulvsi su to iskoristili. Posebno impresivna je bila odbrana gostiju.

“Vukovi” su žargonski rečeno prebili Nagetse, nisu im dali da dišu, sudije su dopustile takvu igru i domaćin je bio nemoćan. Prednost Minesota je samo rasla i na poluvremenu su imali čak +26, 35:61.

Registruj se na mbet.ba i osvoji moćni bonus dobrodošlice.

U nastavku utakmice Timbervulvsi su nastavili da gaze Nagetse. Prednost je išla i preko trideset poena i sve je mirisalo na katastrofu domaćina.

Krajem četvrtine, Denver je uspio da napravi seriju, ali ne veliku… Došli su od -32 do -22, na trenutke igrali dobro u četvrtoj dionici, ali bliže od -19 niu prišli. Ogroman šamar za šampionski tim koji nije ponovo imao rješenja za Entonija Edvardsa (27 poena), a toliko je ubacio i Karl Entoni Tauns.

Scroll to top