Dok čekaju potpise života: Mijatović i Nedeljković otišli sa Zvezdom na pripreme

Kosta Nedeljković je prodat Aston Vili, Jovan Mijatović je pred transferom iz Crvene zvezde u Njujork siti, ali obojica su otputovali sa ekipom Crvene zvezde na pipreme na Kipar.

Nedeljković će ostati u Crvenoj zvezdi do ljeta, a potom se preseliti u Englesku. Biće adut na poziciji desnog beka, a za narednu sezonu Vladan Milojević i uprava će morati da traže novo rješenje.

Crveno-bijeli će trenirati u Pafosu do 1. februara, dan kasnije je planiran povratak u Beograd. Planirano je pet prijateljksih utakmica, prva protiv lokalnog niželigaša 17. januara. Traži se rival za generalnu probu 1. februara, a ostali rivali su mađarski Zalaegeršeg, subotički Spartak i lučanska Mladost.

Narednih dana očekuje se da dođe do definitivne prodaje Mijatovića, a da u Crvenu zvezdu kao zamjena stigne Uroš Sremčević iz lučanske Mladosti.

Mladost i Crvena zvezda će trenirati na Kipru u istom gradu, što je bio i ključni razlog da se zakaže prijateljski meč. Taj duel će Sremčević, najverovatnije, dočakti kao fudbaler najtrofejnijeg srpskog kluba.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

one × one =

Scroll to top